Återbetalningspolicy

RETURER

Du kan returnera en produkt inom 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Om du vill göra en retur, vänligen följ stegen nedan:
1. Skicka ett E-mail till: info@waltrix.se med ditt ordernummer och anledning till varför du vill göra en retur. Efter det skickar vi en retursedel till dig samt en blankett som måste fyllas i för att returen ska bli godkänd. Det tillkommer returporto som du som kund får betala.
2. Produkterna som returneras måste vara i originalskick, obruten förpackning och oanvänd samt ha eventuella taggar kvar.
3. När vi mottagit returen kommer vi göra en återbetalning inom 14 dagar. Vi gör alltid en bedömning av de returnerade varorna - om produkten är trasig, repig, använd eller försenad kommer det påverka återbetalningen.

VILL DU BYTA EN PRODUKT?
Vänligen returnera de produkter du inte vill behålla och följ steg 1-3 under rubriken RETURER och gör en ny beställning för det du önskar.

VILL DU REKLAMERA EN PRODUKT?
Om du vill reklamera en produkt, kontakta: info@waltrix.se

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på info@waltrix.se

SKADOR OCH PROBLEM
Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.