What will happen in 2023?

Hej alla läsare!

Nu har det gått lite mer än 1 månad sen vi släppte Energiklockan till er och vi har börjat planera för framtiden. Vi vill dela dessa planer med er så ni som redan har en klocka eller funderar på att köpa en har något extra att se framemot i 2023!

Våra första nyheter är för er som funderar på att köpa en klocka! Vi erbjuder nu FRI FRAKT inom Sverige på ordrar över 999kr. Just nu skickas ordrar inom 48 timmar av beställning och med Postnords inrikes leveranstid på 1-2 arbetsdagar så tar det 2 - 4 arbetsdagar att få din egen Energiklocka!

Vi har otroligt många frågor kring våran produkt, så vi har lanserat en sida där du kan få svar på dem vanliga frågorna som rör Energiklockan! Om din fråga inte finns där går det nu att chatta med oss på hemsidan eller skriva till oss på Facebook och Instagram!

Förbättringar för våran produkt har inte slutat sen lanseringen i November! Här är det vi håller på med just nu!

Per jobbar just nu på att designa en helt egen klocka. Det betyder att allt från själva plåtramen in till LED ringen skulle vara Waltrix producerat! Om det låter intressant så håll utkik på våra sociala medier för klockan med kodord 'Adam'!

Emil och Henrik har inte slutat designa klockans mjukvara även om klockan nu är lanserad! Internt på Waltrix har vi just nu funktioner för att visa högtariff tider för olika elbolag och stänga av/sätta på eluttag vid röda/gröna timmar. Andra funktioner vi vill inkludera i denna uppdatering är en timer funktion för LED lysningen och även ett lättare sätt för användare att ändra inställningar, förhoppningsvis genom en app! Allt detta planerar vi för vår 3.0 uppdatering som självklart existerande kunder också kommer kunna ta del av.

Vi är otroligt nöjda över det vi lyckats med i 2022 men vi är inte klara ännu. Klockan var tänkt att vara en kärna i ett hem som automatiskt drar ner elräkningen utan manuell interaktion. I 2023 planerar vi att införa våra första uppdateringar som ger våra kunder tillgång till ett smartare hem.

Som ett tack för allt stöd vi har fått i 2022 delar vi med oss av en rabattkod! Du kan använda Energiklockan2023 för 10% rabatt på hela köpet! Koden gäller till 8:e januari!

Gott nytt år!

Tillbaka till blogg

2 kommentarer

Jag har både solceller och timpris så jag skulle vilja kunna styra tiderna. Är det något som ligger i framtiden?
Mvh

Per-Gunnar Ling

Hej!

Ert projekt ser mycket lovande ut, vad tror ni om en integration till https://www.home-assistant.io/

mvh
Patric

Patric Dahl

Lämna en kommentar